Monday, March 14, 2011

Lawatan yang tak dirancang

Oleh sebab aku dalam mood kemarahan yang terlampau dek tertekan butang delete selepas penat menaip post dengan hajat kononnya nak update blog,maka aku pun decide untuk post gamba2 je..Post kali ini tentang Heritage House Gopeng.

Pandangan hadapan muzium
(dan muka Maisarah yang kebengangan)
                                                          

Uncle s/u muzium yang sangat sporting.

Sape cakap uncle ni tak pandai buat peace?
Maisarah yang teringin nak tiru gaya uncle.


Maen masak2...Hoyey!!

Motif sebenar outing: teman Maisarah
buat kad atm yang baru.




                    


2 comments:

syafiqah salim said...

seronok la tu g gopeng eh...

akuskatax said...

eleh,die tu g gopeng xnak singgah heritage house nape?ceh,da bunyi cam promoter da neh. :p