Monday, May 30, 2011

CONTEST FRIENDS FOREVER


Salam :D




Wah,ada contest la!Nak join,,nak join!Inilah contest pertama yang aku join.Sebelum ni ada la berhajat nak join,tapi tak jugak aku join.Semua nye sebab masalah masa dan agak sibuk. *ok da merapu.hee

Daaaaaaaan,gamba yang aku nak pertaruhkan adalah....... ? *drumroll*


   
Taraaaaaaaaaa~~~ha,ni lah gamba nye :) *wink2* 
Walaupun gamba ni biasa-biasa aje,tapi aku sayang sangat kat gambar ni and orang dalam gamba ni.Kami dah kenal nak dekat 10 tahun.Dia la kawan aku yang paling lama :)) Namanya, Kasthuri a/p Suppiah.Kami sekelas dari darjah 4 sampai lah Form 5.Tapi lepas spm masing-masing buat hal sendiri.Dia kat Perlis,aku kat Copenhagen(Copenhagen la sangat,Gopeng aje pun) :b .Ni gambar kami yang latest,sebulan yang lepas time Pesta Ria sekolah menengah kami.Bawah ni pulak gambar-gambar kenangan kami.Tapi 
 kalau rasa yang bawah lagi menarik,TUAN PUNYA CONTEST pilih la ye :p
 Darjah 5.Pantai Batu Feringgi,Penang.


Darjah 6.heeee 


 Waktu Form 3 selepas PMR.


 Main mercun time terawih,Form 5 


Form 5.No komen.hehee


Walaupun syarat pertandingan ni ialah ; LETAK SEDIKIT DUA TIGA AYAT.
Tapi aku tulis jugak panjang-panjang.haha.Iye lah,kalau kau ada kawan baik,tak kan habis lah perkataan untuk digunakan jika kau nak ceritakan tentang hubungan korang.Bak kata Shaheizy Sam,dari A sampai Z lah gambaran luahan perasaan saya.HAHA.kau hado?

Saya masuk ini contest sebab mau menang ini baju : 


p/s: oh ya,nak tag 3 org.

                                                              EFA (kawan alam siber yang baik)
                                                              FYM AZ (junior yang paling rapat
                                                              FAFA  (monyet saya)

Syarat-syarat pertandingan klik SINI ya.Mau tido la sudah :)) 
Gudnite peeps 
xoxo

11 comments:

shafmechy said...

thanks join..gud luk =)

awk punya follow button kt navi bar tu kn? followed

budak katak said...

u're wc.thanx jgk buat contest ni :) sy xsure la.hee,sbb sy klau follow org,sy add readinglist kat dashboard je. *sorry,bru lg dlm blogging2 ni :)

zarifah efa pahmi said...

wah..thanx tag ye..hehe..pe cita sekarang dik yang pandai??dah dapat continue study mana2 ke??

shafmechy said...

Tahniah, anda menang contest friends forever tempat pertama http://shafmechy.blogspot.com/2011/06/contest-friends-forever-pemenang.html
tolong emailkan sy nama penuh, alamat nak hantar baju, n phone number in case..
sha_fiq204@yahoo.com
sertakan link blog jugak, nnt sy tak tahu sapa yg hantar email

cik najihah said...

tahniah ya :)

Elixindora said...

tahniah,..menang..boleh share baju??haha

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

tahniah menang :D

Ila Aqilah said...

Tahniah menang :)

budak katak said...

Efa:skrg stil menanam anggur kat rumah.september baru sambung belajar.julai baru tau dapat mana.berdebar ni.hihi

Shafmechy: thanx :D tak sangka pun blh menang. C:
Elixindora :trimas :).nak share?datang la rumah.hihi.

Fee Hafeezah ketuk keyboard : thanx :))

Ila Aqilah: tenkiuuuuu ((:

zarifah efa pahmi said...

wah syoknya..nanti bagitau ye dapat mana..tempat mesti gempak punya..hehe..

budak katak said...

Efa: ok boss!hee.. i mintak upsi je..xtau dpt ke tak. :D