Wednesday, April 27, 2011

What we learned in math tutorial class


  Haha.Sampai dua entry harini kau post ye mak.Gler tamak kau.Benda ni aku da share kat muka buku da tapi tangan ni gatal2 gak nak share kat sini.hehe.Aku twu ramai yang dah penah tengok benda ni tapi ape salah nye kalau aku nak tunjuk jugak kan?

Aku twu pasal benda ni pun sebab lecturer math aku,Sir Sahrizal aka Sir Sah yang baik hati tunjuk kat kitorang.Sir Sah ni memang rajin bab merapu2 ni sebab katanya tak nak kami semua tertido dalam kelas.Ada banyak lagi yang kami merapu,tengokla kalau rajin nanti aku post lagi k. =D 

Have a good day!

p/s : Aku ternampak benda ni time keluar shopping gan my lil sis semalam.Hohoho.Seronok gler tengok dowang letak benda ni banyak2.Da macam one big happy family.Aku sempat gak berangan2 dalam hati nak susun kataks2 aku macam ni.teehee.. c:

8 comments:

zarifah efa pahmi said...

haha..money money..:P

budak katak said...

haha.sape la yang terlebih kreatif reka benda2 macam ni C:

hans said...

owh....
patung bawah tu apa entah nama dia
Domo ke apa
aku nanti ada duit ingat nak beli satu
yang besar
nampak macam best jer kalau ada
hahahaha

budak katak said...

hans:aah domokun @ domo.bnda tu comel tapi aku xminat pon.aku lbh minat katak.hehe.saja ambil gambar dia sebab nampak comel je macam satu family :D

chikova said...

hamboih formule sape dye cekau tuh,
girl is problem & trouble, but without girls there will be double trouble, laalalla~

hans said...

hahaha...aku minat weih
besday aku nanti ko post la domo besar tu kerumah aku
hahahaha

budak katak said...

hans:gle ayat kau mmg pengakuan brani mati.haha.dr bg kat kau baek aku simpan!btw,td sekolah adk aku (sekolah all girls) buat canteen day.ramai gler student pakai bju domo :P

budak katak said...

chikova : aah btoi tu.girls rule da world!!ni formula lec math yg tunjuk.die dpt pon kt fb kate nye c: